Seguiment Ambulatori

Tractament de l’Adicció a Barcelona

El seguiment en el tractament de les addiccions és imprescindible. A la nostra metodologia de tractament utilitzem la teràpia de grup enfocada a la deshabituació, prevenció de riscos de recaiguda i el control d’impulsos, com a eina fonamental. Però no n’hi ha prou i la recolzem paral·lelament amb el seguiment mèdic psiquiàtric, el seguiment psicològic i el seguiment individualitzat del pla de reinserció pel seu terapeuta de referència.

La freqüència de lassistència als diversos serveis de seguiment varia en funció de levolució del pacient i les necessitats concretes en cada moment de la recuperació.

Dins la fase de seguiment contemplem ingressos de reforç o estades en pis terapèutics tutelats quan sigui necessari per evitar riscos de recaiguda.

Amb pacients d’altres comunitats espanyoles, se’ls prescriu l’assistència coordinada a centres o professionals col·laboradors que segueixen la mateixa metodologia de tractament.

També disposem del servei de seguiment de teràpies en línia per a pacients que per la seva ubicació o impossibilitat d’assistir presencialment necessitin estar en contacte permanent amb els professionals que van iniciar el procés de recuperació.

Centre de Seguiment a Barcelona

SinConsumir i Programes per a Addiccions

logo sinconsumir

Hem creat una web especialitzada en addiccions anomenada SINCONSUMIR. A la pàgina web www.SinConsumir.com oferim informació sobre el tractament per a les addiccions , sobre les fases necessàries per a un tractament eficaç, desintoxicació, deshabituació, rehabilitació i reinserció, així com el seu seguiment psicoterapèutic. En aquesta web trobareu informació detallada dels efectes de les substàncies, riscos derivats del consum i les conseqüències orgàniques i mentals. També trobareu informació de les addicions comportamentals, les conductes i el tractament.

Programes per a addiccions

Als següents fitxers PDF descarregables trobareu informació sobre els nostres programes d'addicions:

Programa d'Addiccions de Comportament

Programa d'Addicció al Tabac

Programa d'Addiccions a Substàncies

Equip professional

Equip del Centre de Psicologia Especialitzada a Barcelona
  • Manuel COLOMER GUILERA · Director i Psicoterapeuta
  • Elisabeth BORREGUERO COSTA · Psicòloga i Responsable terapèutica
  • Jaume ROIG LLAVERIA · Metge Psiquiatra
  • Queralt VILANÓ BALAGUER · Psicòloga
  • Eva ORTEGA TORRES · Terapeuta
  • Félix NEVADO FERNÁNDEZ · Monitor
  • Isabel GIL CEBRIÁN · Administrativa

Contacti amb nosaltres sense compromís, per demanar cita o sol·licitar més informació sobre els nostres serveis
1ª VISITA GRATUÏTA

Centre de Tractament Psicològic a Barcelona

Call Now Button