Adicció al Treball

Tractament de l’Adicció al Treball a Barcelona

L’addicte a la feina (en anglès workaholic o “treballòlic”) és aquell que converteix la feina en l’eix de la seva vida. Per a ell, el més important no és la família o els amics, per a l’addicte el que és fonamental en la seva vida és fer la seva feina tan bé com sigui possible, però de manera obsessiva. L’addicció al treball s’emmarca dins dels trastorns addictius de comportament.

Per a l’addicte a la feina els temes laborals l’absorbeixen de manera molt important i s’acaba convertint en una necessitat, la realització de la qual escapa de l’acte voluntari. Aquesta addicció porta l’addicte a tenir desitjos de treballar més, i com més feina millor, assumint cada cop més i més responsabilitats en l’àmbit laboral. La persona anticipa, a canvi, unes recompenses positives en forma d’incentiu econòmic, de reconeixement… Aquesta conducta es va convertint en un cercle viciós, i s’anirà posant en relleu conseqüències negatives en diferents nivells.

adicicion trabajo barcelona

Característiques de l’Adicció al Treball

  • Nivell físic: fatiga, insomni, pèrdua de pes i gana, problemes sexuals…
  • Nivell psíquic i somàtic: ansietat, irritabilitat, manca de concentració, simptomatologia depressiva (tristesa, apatia…)
  • Nivell relacional disminució de la comunicació amb els familiars i amics, manca d’interès, reducció o abandonament de totes les activitats no vinculades a la feina.

SinConsumir i Programes per a Addiccions

logo sinconsumir

Hem creat una web especialitzada en addiccions anomenada SINCONSUMIR. A la pàgina web www.SinConsumir.com oferim informació sobre el tractament per a les addiccions , sobre les fases necessàries per a un tractament eficaç, desintoxicació, deshabituació, rehabilitació i reinserció, així com el seu seguiment psicoterapèutic. En aquesta web trobareu informació detallada dels efectes de les substàncies, riscos derivats del consum i les conseqüències orgàniques i mentals. També trobareu informació de les addicions comportamentals, les conductes i el tractament.

Programes per a addiccions

Als següents fitxers PDF descarregables trobareu informació sobre els nostres programes d'addicions:

Programa d'Addiccions de Comportament

Programa d'Addicció al Tabac

Programa d'Addiccions a Substàncies

Equip professional

Equip del Centre de Psicologia Especialitzada a Barcelona
  • Manuel COLOMER GUILERA · Director i Psicoterapeuta
  • Elisabeth BORREGUERO COSTA · Psicòloga i Responsable terapèutica
  • Jaume ROIG LLAVERIA · Metge Psiquiatra
  • Queralt VILANÓ BALAGUER · Psicòloga
  • Eva ORTEGA TORRES · Terapeuta
  • Félix NEVADO FERNÁNDEZ · Monitor
  • Isabel GIL CEBRIÁN · Administrativa

Contacti amb nosaltres sense compromís, per demanar cita o sol·licitar més informació sobre els nostres serveis
1ª VISITA GRATUÏTA

Centre de Tractament Psicològic a Barcelona

Call Now Button