Missió i Visió

Els nostres valors són la base del nostre comportament

“Sabem que l’addicció és un trastorn mental greu amb tendència a la recaiguda” diu l’OMS (Organització Mundial de la Salut). La nostra experiència ens indica que un abordatge integral amb especialistes en addiccions és la millor solució.

Per això, la nostra missió com a centre de desintoxicació residencial i ambulatori és dedicar-nos a proporcionar un tractament eficaç per ajudar els nostres pacients a aconseguir una vida saludable per sempre, donant cobertura a diferents àrees geogràfiques del territori.

Missio-Visio

Valors

Els nostres valors són la base del comportament que tenim pel que fa a nosaltres mateixos, a allò que ens envolta i amb els altres. Sobre aquests valors construïm el nostre treball i les nostres relacions en el dia a dia ajudant les persones amb addicció a substàncies psicoactives a assolir l’abandó del consum.

CONEIXEMENT:

És adquirit mitjançant la formació especialitzada, l’experiència de l’equip i la pro activitat d’observar, detectar i assimilar millores en el tractament i la metodologia.

PROFESSIONALITAT:

És la qualitat per exercir la nostra activitat amb capacitat i aplicació rellevants. Per això, treballem de la mà dels millors professionals utilitzant les millors i avançades metodologies perquè el pacient es recuperi.

INTEGRITAT:

Tenir principis és una cosa, però posar-los en pràctica és diferent. La integritat no existeix sense tenir un fort sentiment de qui som i que és important per a nosaltres. Per aquest motiu, som molt seriosos amb les nostres responsabilitats i en dur a terme la nostra missió, per a que el pacient arribi a una qualitat de vida excepcional sense consumir cap substància.

PERSEVERÀNCIA:

És allò que s’està proposat a assolir. És mantenir-se constant en la persecució del que s’ha començat, en una actitud o en una opinió. Nosaltres transmetem al pacient la manera de procedir perquè persegueixi i aconsegueixi el seu benestar sense consumir cap substància.

ASSOLIMENT

És aconseguir o assolir allò que s’intenta o desitja. És gaudir d’alguna cosa. Al nostre centre analitzem l’evolució de cada pacient durant la recuperació aportant-li, mitjançant els processos establerts en el tractament, les eines i els ajuts necessaris per aconseguir l’abandonament del consum.

Equip professional

Equip del Centre de Psicologia Especialitzada a Barcelona
  • Manuel COLOMER GUILERA · Director i Psicoterapeuta
  • Elisabeth BORREGUERO COSTA · Psicòloga i Responsable terapèutica
  • Jaume ROIG LLAVERIA · Metge Psiquiatra
  • Queralt VILANÓ BALAGUER · Psicòloga
  • Eva ORTEGA TORRES · Terapeuta
  • Félix NEVADO FERNÁNDEZ · Monitor
  • Isabel GIL CEBRIÁN · Administrativa

Contacti amb nosaltres sense compromís, per demanar cita o sol·licitar més informació sobre els nostres serveis
1ª VISITA GRATUÏTA

Centre de Tractament Psicològic a Barcelona

Call Now Button